Konsten av vila...

Konsten att vila

Konsten att vila… 

 

Innan ni läser vidare på mitt inlägg om vila så vill jag först uttrycka mig såhär. Vila är ingen tillgång utan snarare västvärldens största folkhälsa problem. Vårt problem är att många vilar för mycket och träna för lite. Detta inlägget riktar sig till personer som redan hittat in i tränings underbara värld :) 

 

Jag älskar att träna, jag äskar att bli trött och jag hatar att vila!

 

Ja dessa 3 saker har varit mina absoluta bästa tillgångar men det är också dessa saker som är mina största fiender. Efter 1 vecka med fokus vila så har jag äntligen fått börja trötta ut mig igen. Generellt har jag vila var 6 vecka dvs jag kör på 6 veckor med bra träningen ca 20h/vecka och 2-3 pass per dag (nu när jag inte simmar med simningen ligger jag på ca 24-25 h). När jag gjort detta i 6 veckor då har jag en vecka med väldigt lite träningen.

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.