Uppdatering 1:0

Uppdatering 1:0

Var ett tag sen jag skrev något här, men jag lever :) 

 

Julen och livet kom i vägen. Jag gillar absolut högtider men när man har ett jobb som rullar på 24/7 året runt och all träning som ska göras då spelar det ingen roll om det är jul, midsommar eller semester för andra. Jag klagar verkligen inte utan konstatera bara att dagarna blir lite mer fulltecknade. 

 

Träning rullar på, hade någon dag i december med ofrivillig vila pga av förkylningstendens men annars har träningspassen genomförts som planerat. Jag är faktiskt lite extra pigg i nuläget då förra veckan var återhämtningsvecka. För mig innebär det 16 h träning men inprincip ingen fart. Oh jäklar vad man känner att farten sliter på ett annat sätt. Vad har annars hänt i livet som triathlete? Den största förändringen är att jag numera simmar 3 av mina 4 simpass med klubben Ängelholm. Detta är förbannat roligt och det viktigaste av allt jag kommer bli snabbare. Att gå till simpasset och veta att överlever jag detta då har jag gjort ett jäkla bra jobb. Något som också är riktigt roligt att jag fått tillbaka Emil på kanten. Emil hade jag som simtränare i Växjö under en tid. Det var under denna tiden som jag utvecklades som mest, så det lovar gott :)

 

En annan rolig grej är att jag blivit med TRAINER! Jag har under de senaste 5 åren suttit och svettats på en monark testcykel. Detta har varit bra på många sätt men nu när jag gå över till halv och hel Ironman så vill jag tillbringa mer tid i tempoposition. Har kört två veckor och det är en jäkla omställning. Tyvärr har jag inte fått mina cyklar för 2020 år säsong men som tur är har jag en snäll fru så jag kan låna hennes, vi har samma storlek vilket underlättar. 

 

Som sagt detta var en liten kort uppdatering. Mycket spännande saker på gång men det får vänta lite. En teaser är att första tävlingen är bokad, ny klubb för 2020 och inte minst vad blir det för cykel?

 

Stay tuned :)

OBS!: Fyll i rutorna märkta med en asterisk.